2017. aug 22.

A 20-ai tűzijáték egy romos épület tetejéről + extrém fényfestés

írta: AquilaPhotoBlog
A 20-ai tűzijáték egy romos épület tetejéről + extrém fényfestés

_header.jpg

 

Már közvetlen a show után ellepik az internetet a tűzijátékos fotók, viszont szépen kidolgozott, izgalmas helyről készült képekből sokkal kevesebb akad. A tavalyihoz hasonlóan, idén is elég kalandosra sikerült ez a műsor, ugyanis ezúttal egy romos épület tetejéről kísértük figyelemmel a történéseket. 

Meglepő módon, merő véletlenségből készült egy rövid werk videó is, ami nem ér véget a tűzijátékkal, hanem utána mutatunk egy olyan fényfestési technikát, amilyet valószínűleg még nem láttatok, én se hittem el :D! Valamint Kévés Tamásnak köszönhetően egy time-lapse formájában végignézhetitek az egész műsort erről a spotról is.

 

Ironikus módon a hideg front pont ezen a napon érkezett meg, így a szélben, a háztetőn festői jégcsapokká fagytunk, de megérte, mert remek kilátásunk volt! A felszerelés a szokásos volt: állvány, távkioldó, nagylátószögű optikák és egy sör csak feeling kedvéért. Ami remekül esett a -270 °C-os hidegben.

A műsor egész változatos volt, bár kicsit mintha szerényebben fejezték volna ki magukat az elmúlt évekhez képest, noha voltak érdekes újítások. Meg persze a kedvencünk: 2017 helyett 217 és 1000 helyett is egy 100-as maradt csupán. Lehet csak én nem értettem, de azok a nullák elég lusták voltak aznap. Viszont a több színű és aszimmetrikusan robbanó töltetek kifejezetten jól néztek ki. 
A kollégákkal sokszor fogtuk a fejünket, de nem a bakik miatt, hanem a fehér és nagyon fényes részeknél, gyakorlatilag kiégett pacákat kaptunk, ennek ellenére szabad szemmel látványos volt.

Nade, így a rövid beszámoló és a videó után, jöjjenek a képek!

 

Tóth Tamás 

tt.jpg

 

Bacsa Dávid

bacsa.jpg

 

 Rajkai Péter

rajkai2.jpg

 

 Zoltán Gábor

zolee_gabor_2.jpg

 

Szalay Henrik

henrik.jpg

 

Lőrincz Ákos

akos.jpg

 

 És végül az Aquila Photo Blog-é.

lampert_benedek_aug20_17_2k_j_3_joo_finalestfinal.jpg

 

Azt hiszem valóban az egyik leglátványosabb kilátást sikerült megcsípnünk,  ahonnan látszódik Budapest legjava. Jövőre nehéz lesz újat kitalálni, de van a tervezésre egy évünk! :D

Még a vége előtt azért mutatnék valami egészen különlegeset. Olyan extrém fényfestési technikát, amit már-már káprázattal ér fel. Ugyanis a műsor után, kihasználtuk a különleges helyszínt, ezért acélgyapotozáson kívül festegettünk is.

 

Egy kis gyapot tekerés, ahogy az orvos felírta

fenyfestes.jpg

 

Ezek a képek pedig nem manipulációk. A cápa, Brown doki és Marty, 
valamint az a színes valami tényleg ott volt. Hogy, hogyan készült...
Az kiderül a videóból ;)!

_fenyfest_capa.jpg

 

_fenyfest_future.jpg

 

fenyfestes-5.jpg

Köszönöm, hogy elolvastad a cikket, ha tetszett oszd meg az ismerőseiddel is! :)

Nézz be a Blog további oldalaira is:

Facebook

Instagram

YouTube

500px

 

Extrém LEGO fotók! Figurák, ahogy még nem láttad:

Figs Fan Photos Legography

 

 YouTube ajánló:

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

budapest cikk youtube város éjszakai hogyan? werk