2017. jún 26.

Egy nap a lezárt Szabadság hídon. Minden percre jut egy flashmob!

írta: AquilaPhotoBlog
Egy nap a lezárt Szabadság hídon. Minden percre jut egy flashmob!

szabihid-32.jpg

Tavaly technikai okok miatt lezárták a Szabadság hidat, ami már azelőtt is a nyári esték egyik kedvenc célpontja volt, hiszen a pilonján ücsörögni a haverokkal, vagy egy randi alkalmával remek program. A múlt évben viszont egyenesen megszállás alá került, olyan sikerrel, hogy idén már kifejezetten ezért lett szabad a Szabihíd.

Mivel egy ilyen esemény a street fotó paradicsoma természetesen nem hagyhattam ki, illetve ehhez dukál egy werk videó is, ami remélem átadja majd a hangulatot, amennyire lehet. Mielőtt tovább görgettek, érdemes megnézni! ;)

 Tudom, hogy az éremnek két oldala van és sokan bosszankodtak a lezárás miatt, mégis olyan feelingje volt az egész programnak (lásd videó), hogy talán mégis megéri. Kórusok, zenekarok, táncosok léptek fel látszólag különösebb előzmény nélkül, mindezt a város közepén egy hídon. A kihelyezett függőágyakról nem is beszélve, ami aztán végképp átfordította az egészet egy nagy piknikbe Buda és Pest között. Persze  az emberek kreativitása sem maradt otthon, a grillsütő, vízipipa teljesen természetes volt, én már csak egy bárt hiányoltam az összképből. Azért lássuk be, egy sörnek egészen más íze van a híd pilonján a zavarba ejtően szép panorámával, mint a belváros egyik sima kocsmájában.

 Így már gondolom érthető, hogy mért is neveztem ezt street fotós aranybányának. Következzenek tehát a képek,  a videóban további részleteket, interjúkat és flashmobokat is láthattok, így a szöveggel nem is szaporítanám tovább a szót! 

 szabihid-8.jpg
szabihid-25.jpg
dsc_0710.jpg
szabihid-23.jpg
szabihid-31.jpg

 

 dsc_0724.jpg
dsc_0691.jpg dsc_0894.jpg

 

 További fotók, katt a képre a galériához!

Abban az esetben, ha most lemaradtál, ne aggódj, augusztus 5-6-án és 12-13-án ismét lesz rá lehetőséged! Én mindenképp ajánlom, nem érdemes kihagyni, még egy hétvégi családi programnak is tökéletes lehet! :)
Köszönöm, hogy elolvastad a cikket, ha tetszett nézz még szét a blogon további fotós cikkekért!

YouTube ajánló: 

 

 Ha tetszettek a képek less be ide is!

Facebook

Instagram

YouTube

500px

 

  

Szólj hozzá

budapest cikk youtube város éjszakai werk