2016. ápr 02.

TOP 10 fotó 2015-ből.

írta: AquilaPhotoBlog
TOP 10 fotó 2015-ből.

Jöjjön egy ínyenc válogatás az AquilaPhotoBlog pincészetétől. A böngészéshez ajánlanék egy 2009-es Cháteau Latour-t, mely telt ízében hordozza a zamatos fotók eszenciáját, zenének pedig egy kellemes jazz-t, mégpedig az Acoustic Alchemy - Jamaica Heart Beat-et.

Sosem egyszerű kiválogatni néhányat a sok kép közül, de most könyörtelenül csak azokat hagytam meg, amik év közben a legjobban tetszettek Nektek és szerintem jól sikerültek :).

 Kattints a képekre, hogy megnézd nagyban!

 

 

1.  Olvadó gleccser. Eddigi legnagyobb szakmai elismerésemet hozta ez a kép (NatGeo nap és hónap képe), így egyértelmű, hogy tavaly ő volt a kedvenc :D. De természetesen a  hozzá tartozó túra is felejthetetlen volt! 
Az erről készült videó: ITT

gleccser_reloaded_k.jpg

 

2. Ez az első csillamos fotóm. Az adventi időszakban fotósok hada vadászik rá, ezért valami újat próbáltam kihozni belőle. Így készült el a kép a villamosról, mely éppen hiperűr-sebességre vált :D. 

csillamos.jpg

 

3. Talán a kedvenc természetfotóm lett ez a szajkó. Szokatlan közelségből és már-már stúdió háttérnek tűnő háttérelmosással készült. Kicsit tényleg, akár egy portré.

szajko.jpg

 

4. Ha nincs elég szél. Kicsit minimalista fotó, de a címmel együtt már értelmet nyer a kompozíció :).

hanincs.jpg

 

5. Természetesen nem maradhatott ki az augusztus 20-ai tűzijáték sem. Életemben nem tartózkodtam összesen annyit a Margit hídon, mint aznap.

tuzi.jpg

 

6. Az Edelwissspitze csodás látképe. Kicsit mászni kellett a sziklákon, hogy a többi nézelődő és a büfék ne lógjanak be ;)!

grossgolckner.jpg

 

7. Egy különleges alkalom volt, mikor feljutottam a Nyugati pályaudvar tetejére és felülről tudtam fényképezni az előtte lévő teret.

nyugatiu.jpg

 

8. Szinte Photoshop gyanús ez a kép, de becsszóra csak színbeállításból állt az utómunka :D!

szivarvanyy.jpg

 

9. A vörösbegy (Erithacus rubecula) egy nehéz fotóalany. Kicsi, gyorsan mozog és legtöbbször a bozótban. Nagy szerencsém volt, mikor méltóztatott kijönni a napfényre :D.

begyike.jpg

 

10. És végül egy nem szokványos velencei kép :). A pihenő gondolák előtt felfröccsen a hullámok vize. Az amúgy nyugalmas képnek, ez ad némi dinamikát, mozzanatot.

gondolak.jpg

 

 

Ha tetszettek a képek nézz be ide is: Facebook :)!

 

 

 

 

Szólj hozzá